Услуги

Културно пространство PORTRAIT

е с обща площ 165 м2, разположени на две нива.

Основното ниво е с площ 120 м2. В него се помещават голяма зала за събития и малка зала с мека мебел, баров кът, техническо помещение и санитарен възел.

Голямата зала е с капацитет 30 седящи или 80 правостоящи места. Вариантите за седящи места са тип “зала” с ниски столчета или тип “коктейл” с високи столчета и маси. В дъното на залата е изградена професионална сцена с мека настилка за демпфане на звука, на която е позиционирано 100-годишно немско акустично пиано в перфектно състояние, за чиято редовна поддръжка се грижим.

Цялото пространство е озвучено от система, изпълнена от фирма Dynacord.

Разполагаме с отлична звукоизолация и акустика, изпълнени от Knauf България по проект на инж. Ивайло Христев, техника за аудио и видеозапис, професионално осветление на австрийската компания XAL, система за окачване на картини, високоскоростна безжична интернет мрежа и климатична система.

Полу-подземното ниво с площ 45 м2 се използва за back stage, разполага със зона за почивка, място за съхранение и отделен санитарен възел.

Кликнете за цял размер на снимката.

Предоставяме възможност за:

Организиране на Музикални събития

Организиране и провеждане на изложби

Представяне на книги

Провеждане на малки театрални представления

Провеждане на майсторски класове и уъркшопове

Заснемане на видеоклипове и фотосесии

Провеждане на конференции, семинари и обучения

Организиране и провеждане на фирмени и частни партита

Допълнително предлагаме съдействие в създаването на визии, ивенти и провеждането на рекламна кампания в социалните мрежи.
За изложби допълнително предлагаме кураторски услуги.
За фирмени и частни събития допълнително предлагаме осигуряване на кетъринг, музикални програми, аниматори и мултимедия.